Pažiurek

Pažiurek

Mus aplanke

Mityboje yra ribojamas vartojimas duonos, makaronų, bulvių, daržovių aliejus ir riebalų. Bet nėra jokio apribojimo mėsai ir žuviai, salotų, daržovių ir vaisių, kurie suteikia sotumo jausmą ir taip ardo angliavandenių atsargas organizme.
Organizmas netenka daug skysčių, kas saligoja svorio mažejimą. Nepaisant to, kad maistas turi daug baltymų, organizmas vis dar naikina raumenų baltymus, o vėliau riebalus ir naudoja jos maistui. Kilogramaiu išnyksta pamažu, bet stabiliai. Vis dėlto, po 2 savaičių su vienoda ląstelienos dieta, turėtų būti baigtą, nes ji gali sutrikdyti inkstų funkciją ir sukelti podagros vystymąsi. Be to, kai tokios dietos metu yra suvartojama
daug kalcio, todėl, kad po ilgo laiko, kaulai gali tapti trapus.

|

Šlapimo varantis ir dietinės arbūzu savybes jau seniai žinomos. Sergant hipertenzija, širdies nepakankamumas, nefritas, podagra, kepenų ir tulžies takų ligomis, rekomenduojama naudoti 300-400 g arbūzo 5 kartus per dieną. Be to, arbūzas idealiai tinka iškrovos dienom.
Arbūzo dietos, kaip labiausiai "Extreme" monodiet, nereikėtų tęsti ilgiau kaip penkias dienas. Per tą laiką jūs turėsite laiko, atsikratyti šlakais, vandens perteklių organizme, taip pat nepageidaujamų drusku.
Mityba yra paprasta: per dieną suvalgyti 1kg arbūzo, 10 kg kūno
masėi. Atidžiai stebėti savo būklę: kartais organizmas reaguoja į tokia mono-mityba neigiamai. Nereikėtu laikytis arbūzu dietos sergant inkstų akmenys, diabetu, kasos ligoms.
Tačiau jei antrą dieną su jumis viskas gerai (nekėlė jokių
nemalonių poveikių pilve, nei meteorizmas, ar kitų ), galite drąsiai laikytis dietos sekančias penkias dienas.
Po dietos, kurios metu paprastai prarandama iki trijų kilogramų, laikikytes šiuos "arbūzu mityba" dar dešimt dienų.
Pusryčiams: valgyti nesaldintu avižiniu dribsniu bei šiek tiek sūrio.
Į pietus: žuvies gabaliuką, mėsos arba paukštienos ir daržovių salotos be riebalų įdaru.
Vakarienė: arbūzas ne mažiau kaip 1 kg 30 kg kuno svoriui.
Penkiolika dienų laikantis šios dietos galite prarasti iki 8 kilogramų!

|

Populiariausios

Pasaulio dietos