Pažiurek

Pažiurek

Mus aplanke

Viduržemio jūros dieta yra pagrįsta žmonių maitinimosi ipročais Viduržemio jūros regione. Šis svorio metimo budas labiausiai tinka tiems, kurie nori sureguliuoti figūra arba išsaugoti jį ilgą laiką. Pasekėjai šios dietos mano, kad del produktų, esančių šios dienos meniu jus galite atjauninti ir pagerinti kūną, pagerinti regėjimą, suteikti odai elastingumo, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir išlaikyti puikios būklės širdies ir kraujagyslių sistemą.
Šios dietos nauda gali irodyti, mažas mirtingumas Pietų Prancūzijoje, Ispanijoje ir Italijoje, kur daug vartojama alyvuogių aliejaus ir raudonojo vyno.
Viduržemio jūros regiono dietos principai:
Daržovės kiekvieną dieną. Norma vienam asmeniui yra laikomas kilogramas daržovių per dieną. Be bulvės gali būti bet kuris daržovės: visi kopūstai, paprikos, pomidorai, baklažanai, porai, morkos, cukinijos, žaliosios ir juodosios alyvuogės rūšių. Mitybos specialistai teigia, kad alyvuogės (ir žalios ir juodos) yra daug vitaminų A, C, E, ir yra labai naudingos augaliniai riebalai, cukrus, baltymai ir pektinų.
Baltymai: mėsa, žuvis, kiaušiniai. Šiuo kaip sveikos mitybos pagrindas dieta ėmėsi pozityvių ir liesos mėsos.Reikia reguliariai valgyti šviežių žuvų, jūros gėrybės (omarai, kalmarai, midijos ir šukutės) ir liesa (mažiausiai 5 kartus per savaitę), taip pat augaliniai aliejai. Meniu taip pat klasifikuojami kiaušiniai (ne daugiau kaip 4,2 vienetų per savaitę). Nuo pieno produktai - organinės jogurtas ir grietinė, bet mažai: sūrio, jogurto arba porą, griežinėlis arba mažai riebalų jogurtas dieną stiklas.
Dieta Taip pat nustatyta. Pusryčiai siūlomų angliavandenių turinčios dietos (javų, avižų), ir vakarienei - baltymai ir daržovės. Toks požiūris yra paaiškinamas tuo, kad visos dienos miltai gali įsisavinti, ir energijos - praleido, ty, duona, tortillas ir pitas su Viduržemio jūros regiono gyventojai linkę valgyti per pusryčius ryte, o ne saugomas papildomų svarų aplink juosmenį bei šlaunis forma. Dėl duonos gaminiai yra aptarnaujami medaus ar naminis uogiene. Paprastai už vakarienė daržovės, naminiai makaronai (makaronai), arba ryžių.
Angliavandeniai: makaronai ir grūdų. Vientisas makaronai, duona, ryžiai, javai (javainiai, košė) - gera savo sveikatai, ir ten jie turi būti - pasakyti šalininkų Viduržemio virtuvės.
Apriboti reikia rafinuotų angliavandenių, nenugriebto pieno, varškės.

|

Populiariausios

Pasaulio dietos