Pažiurek

Pažiurek

Mus aplanke

Dietinė mityba turi labai daug savybiu: pagal kraujo grupe, žymių žmonių įr specialistų patarimus. Renkiantis dietinė mitybа reikia elgtis labai atsakingai, negalima rinktis bet kokurios, kuri atrodo Jūms patraukliausia. Dietinės mitybos parinkimas labai invividualus procesas, ir jeigu tam tikra dietinė mityba tiko Jūsų draugei, nebutinai tiks Jūms, ir suteiks norimu rezultatų. Pasirinkdami dietinė mitybа, pirmiausia atidžiai įvertinkitę savo meniu. Isitikinkite kad, parinktas meniu Jūms yra tinkamas, ar Jūs nebusite Jam alergiškas.

Keletas dietinės mitybos salotų .

Burokelių salotos su grietine ir obuoliais, dietinė mityba.
Ingredientai: Burokėliai 80g , 60g obuoliai cukrus, 7g. , 25g. grietinės, citrinų sultys, pagal skonį. Nuplauti burokėlius , supjaustyti lazdelėmis. Obuolius nulupti, supjaustyti, sumaišyti su burokėliais, įpilti citrinos sulčių, prideti cukraus, grietinės.

Dietinė mityba. Žaliu morkų salotos su grietine ir obuoliais
Produktai: Morkos 80g. Obuoliai 65g, 25 grietinė, cukrus 7g.
Morkas nuplaukite, nulupkite,supjaustykite grotelėmis . Obuolius nulupti,supjaustyti juostelemis. Morkas ir obuolius sumaišyti, pridėti cukraus, grietinės.

Dietinė mityba. DARŽOVIŲ SALOTOS SU MĖSA IR ALIEJUMI
Produktai: Mėsos 60g, 45 g. agurkų, bulvės 50g, konservuoti žirneliai , 25g. obuolių, svogūnų laiškai 25g., augalinis aliejus 15g.

Sekmės.


Tipas AB (IV grupė) - "Misle". Ši kraujo grupė, sudaro tik 7-8% gyventojų, yra evoliucijos rezultatas iš dviejų priešingų tipų santaka - A ir B.

Privalumai:
- Jauniausia kraujo grupę;
- Lanksti, labai jautri imuninę sistemą;
- Sujungia tipų A ir B. privalumai

Trūkumai:
- Jautrus virškinimo trakto;
- Per "atvirų" imuninę sistemą, nėra atsparūs mikroorganizmų infekcijos;
- Sujungia tipų A ir B. trūkumai

Rizikos grupės:
- Širdies ligos;
- Vėžys;
- Anemija.

Mitybos rekomendacijos: Žmonių į šią grupę turėtų laikytis vidutinio mišrios dietos.

Tinkamas: mėsos (avienos, triušienos, kalakutienos), žuvis, išskyrus jūros gėrybės, pieno produktai (pieno rūgšties, neriebūs sūriai), Tofu, alyvuogių aliejus, menkių kepenų aliejus, žemės riešutai, graikiniai riešutai, nesmulkinti grūdai (išskyrus grikių ir kukurūzų), daržovės (išskyrus paprikos, juodosios alyvuogės, kukurūzai), vaisiai (išskyrus aštrius ir rūgštus).

Riboti: ankštiniai augalai.

Rekomenduojama gėrimai: kava, žalioji arbata, ramunėlių arbata, ženšenis, imbieras, rožė klubų, ežiuolės, gudobelės.

Neutrali: Alus, vynas, arbata iš mėtos, Don krantinė, valerijonas, aviečių.

Venkite: alavijas, Senna, kalkių ir arbatos iš jų.

Svoris kontrolės programa

Venkite: raudona mėsa, kumpis ir šoninė, saulėgrąžų sėklos, grikiai, pipirai, kviečiai ir kukurūzai.

Padeda: žuvis, pieno produktai, žalumynai, jūros dumblių, ananasų, vitamino C ir maisto papildai, gudobelės gudobelės, ežiuolės, vaistinio valerijono, usnis (usnis), cinkas, selenas ir virškinimo fermentų: bromelaina, kvercetino.

Konkrečios rekomendacijos dėl tipo AB
Paleidus svorio prieaugio procesas, įveskite AB įtakoja genų A ir B tipų mišinys.Kartais tai sukelia tam tikrų problemų. Pavyzdžiui, jūs turite sumažinti skrandžio rūgštingumą (tipo ženklu) kartu su įprastu tipo prisitaikymo prie mėsos. Taigi, nors jūs užprogramuotas iš dalies iš mėsos suvartojimas (B tipas - visaėdis), Jūs neturite pakankamai rūgštingumas efektyviai virškinimą mėsos, kuri veda prie per didelio nusėdimo riebalų. Siekiant sumažinti svorį, Jums sumažinti mėsos ir didinti vartojimą, daržovių ir Tofu (puikus baltymų šaltinis A ir B tipų) produktų suvartojimo kiekis.
Ta pati problema su ankštinėmis, grikiai, kukurūzai ir sezamo sėklų. Tipo yra puikus maistas, bet genai B tipo dalyvavimas veda prie to, kad šių produktų sumažinti insulino gamybą, o tai lemia lėtesnę medžiagų apykaitą. Tipas AB "reikėtų vengti grikius, pupeles ir kukurūzus.
Tipo AB "nėra tokia stipri reakcija į glyutein kviečių įveskite 0 ir B. Tačiau, svoriui mažinti turėtų vengti kviečių ir jos produktai.

|

Populiariausios

Pasaulio dietos