Pažiurek

Pažiurek

Mus aplanke

Ryžiai - produktas, kuris pasižymi ypatingomis savybėmis, tai skanus ir maistingas produktas, jis gali derintis su daugybę maisto produktų, ruošiant skanūs patiekalus. Bet tai dar ne viskas. Ryžiai yra pajėgus absorbuoti druskas, šlakus ir kitas kenksmingas medžiagas. Nenuostabu, kad šis produktas įeina i daugeli dietų svoriui mažinti ( paprastai yra apibrėžiamos kaip: ryžių dieta), taip pat yra svarbus komponentas organizmo gydymo metodų.


Vienas "kiečiausias" ryžių dietos variantu yra toks: viena stikline virtų ryžių suvalgoma per dieną mažomis porcijomis, gerti galima obuolių sultys. Jei jaučiatės labai alkanas, galite per dieną suvalgyti 2-3 obuolius, geriau žalius. Trukmė ryžių dietos šioje versijoje - nuo 1 iki 3 dienų, vienos dienos versija dieta galima kartoti kartą per savaitę, tris dienas - vieną kartą per mėnesį.

Galbūt šis variantas ryžių dietos atrodo pernelyg sunkus. Tada galite paimti daugiau ryžių, 500 gramų per dieną, išvirti, ir pridėti (virimo ar kepimo ar po jo - tai tikrai priklauso nuo konkretaus patiekalo recepto) žuvęs, mėsos (liesos tik!), vaisių ir daržovių (morkos, svogūnai, žirneliai
, kukurūzai, razinos ...). Tokiu maisto produktai gali būti labai daug ir įvairių - tai jūsų kulinarijos vaizduotės erdvė! Ir todėl išlaikyti ryžių dieta šioje versijoje bus gana nesunku. Laikantis būtina sąlyga - bendras kiekis visų "papildų", kartu paėmus, neturi būti didesnis kaip 200 gramų per dieną. Be to, tarp maitinimų galite valgyti iki puses kilogramo (per dieną, ne vieną kartą:) vaisių, gėrimas gali nesaldintos sultys (geriau obuolių) arbata be cukraus, vanduo - paprastas ir negazuotas mineralinis. Ši ryžių dietos versija trunka iki 7-10 dienų, galite ją pakartoti ne dažniau nei kartą per du mėnesius.

Dažnai terminas "ryžių dieta" vadinama gana madingas kūno valymo būdąs, o ne dietą. Jis daro taip: dvi savaites kasdien ryte į tuščią skrandį valgyti du valgomieji šaukštai ryžių, virtos ypatingu būdu (pvz., - apie tai žemiau), po to 2val nieko nevalgom. Tada per dieną, jūs galite valgyti normaliai (nors riebius ir aštrius patiekalus iš maisto geriau išbraukti). Virti ryžius reikėtu taip: du valgomieji šaukštai ryžių (t.y. vieną rytine dalis), užpilti stikline vandens ir 4 dienas laikyti vėsioje vietoje, keičiant vandenį kasdien. Po 4 dienų išplauti, išvirti, ir po virimo, skalauti ir galite valgyti. Norėdami turėti virtų ryžių kasdien Jums, kaip jau suprantama, reikia 4 šių puodelių, kasdien ir pripildyti atsilaisvinusi vieną iš jų, kuriam eilė atėjo.

Bet kuriam dietos variantui ryžius geriau naudoti nevalytus: šie, priešingai nei valyti, turi pakankamai B grupės vitaminų. Laikantis Ryžių dietos bet kurio varianto yra patariama vartoti kalio preparatus siekiant atstatyti šio gyvybiškai svarbaus elemento deficitą.

Populiariausios

Pasaulio dietos