Pažiurek

Pažiurek

Mus aplanke

Kraujo grupė II dieta
Tipas (II grupė) - ". Ūkininkas" Šis tipas atsirado pereinant nuo senovės klajoklių gyvenimo būdo (medžiotojai), prie daugiau nusistovėjusiu žemdirbių. 37,8% gyventojų yra būtent šios grupės, kurios pagrindiniai bruožai yra pastovus, sėslus gyvenimas, geras prisitaikymas prie dirbo komandoje ir organizavimas.

Privalumai:
- Gerai prisitaiko prie mitybos bei aplinkos pokičių;
- Veiksmingos imuninės ir virškinimo sistemos, prisilaikant vegetariškos dietos.

Trūkumai:
- Jautrus virškinimo traktas;
- Silpna imuninė sistema, imlumas infekcijoms;
- Padidėjęs jautrumas nervų sistemos.

Rizikos grupės:
- Širdies ligos;
- Onkologija;
- Anemija;
- Kepenų ir tulžies pūslę;
- I tipo cukrinis diabetas.

Mitybos patarimai: reikėtų išlaikyti pilna vegetarizmas.

Tinkama: daržovės, neskaldytų grūdai, ankštinių, vaisių (išskyrus apelsinų, mandarinų, rabarbarai, papajos, bananai, kokosai, ananasai), žuvys (išvengti plekšnė, otas, silkės, ikrų ir jūros gėrybių).

Riboti: pieno produktus (lieso sūrio, pieno produktai), vietoj ju sojų produktai: sojos pienas, tofu, ir cukrus.

Gėrimai:
Rekomenduojama kava, žalioji arbata, raudonasis vynas, morkų, ananasų, greipfrutų, vyšnių sulčių, vandens su citrinos sultimis.
Turėtų vengti apelsinų sultys, juodoji arbata, visu gazuotu gėrimu.

Svorio kontrolės programa

Venkite: mėsa (leidžiama šiek tiek vištienos ir kalakutienos), pieno produktai, produktai, pagaminti iš kviečių, pipirai, grietinėlė, cukrus, kukurūzai ir žemės riešutų sviestas.

Padeda: augalinių aliejų (maišyto alyvuogių, linų sėmenų, rapsų), sojos produktai, daržovės, ananasai, vitaminų B, C, E ir maisto papildus, kalcio, geležies, cinko, seleno, chromo, bifidobakterijų, vaistažolių papildais, ir arbatos iš jų, ženšenio , ežiuolės, Astragalus, valerijono, gudobelės, Thistle (usnis), bromelaina, kvartsetin.

Riboti: vitaminas A, tai geriau gauti B-karotinas iš maisto.


Pratimai yra rekomenduojami ramus ir sutelkti dėmesį - joga, taiči.

Konkrečios rekomendacijos šiam tipui
1. Kadangi šis tipas turi virškinimo sistemą, kuri sukonfigūruota taip, kad vegetarizmas (ty su mažai skrandžio sulčių rūgštingumą), tai gali būti rimtų problemų su mėsos virškinimui. Mėsa iš šio tipo žmonės lėtina medžiagų apykaitą ir skatina nusėdimo riebalų. Atsižvelgiant į tai, mėsos produktų, kuriuos leidžiama naudoti tik nedidelį kiekį vištiena arba kalakutiena naudoti. Tai padės išlaikyti normalų svorį.Vegetarizmas taip pat prisidės prie energijos kaupimas, ir apsaugoti organizmą nuo ligų. Kaip žinote, silpna imuninė sistema slopinama prasta mityba.
2. Atsižvelgiant į tai, kad virškinamojo trakto gleivinėje yra labai švelnus, jums turėtų vengti visų aštrūs maisto produktų rūšių (pipirai, visų rūšių, actas, kečupas ir net pomidorus), rūgštus vaisius ir uogas, majonezas ir prieskoniai, fermentuojami ir sūraus maisto (druska žuvis, silkė, agurkai, kopūstai, išskyrus brokoliai) ir bulvės. Na ten česnakų, svogūnų, morkų.
3. Pieno produktai turėtų būti naudojami tik, geriau teikti pirmenybę mažai riebalų jogurtas ir sūris, varškės sūris. Baltymų šaltinis - sojų produktai - leidžiama bet kokia forma. Kiaušiniai taip pat yra reikalingi, kaip baltymų, vitaminų ir mikroelementų šaltinis (Zn, Ca, B skyrius, B-karotinas).
4. Nėra ypatingų rekomendacijų dėl svorio kontrolės programa. Laikykitės tinkamos mitybos ir režimo fizinio aktyvumo. Riboti suvartojamo cukraus ir šokolado.

Populiariausios

Pasaulio dietos